Slagte- og tilberedningskurset 
11. september 2004

11. september.
Datoen vil blive husket længe. En grum og morderisk gerning fandt sted denne dag; en gerning som dræbte 6 helt uskyldige stykker fjerkræ, der som gidsler var bragt til Islands Brygge skole hvor de skånselsløst blev halshugget.
10 medlemmer af organisationen Amagerlands Fjerkræavlerforening, ledet af BinConnie, mødte frem for at deltage i den nærmest rituelle handling. Nogle af de uskyldige ofre blev plukket, andre flået, men alle blev de parteret og sat på plasticpose og køleskab til aftenens senere kulinariske udskejelser.

Se billede i stort

Se billede i stort

Se billede i stort

Se billede i stort

Se billede i stort

Se billede i stort

14 af organisationens medlemmer mødte frem for sammen at tilberede og fortære de nyslagtede dyr.Igen i år bragte Pierre Conradi en samling meget delikate opskrifter, og underviste os i mange professionelle kokkefiduser. Vi indtog skolekøkkenet hvor vi delte os op i 4 hold, som foruden at drikke rødvin, også skulle fremstille 4 forskellige fjerkræretter hver. Igen i år var det overraskende og særdeles lækre retter vi fik banket ned under Pierres kyndige ledelse. 
Og tænk så bare:
Vi skulle blot hver især medbringe et stk. fjerkræ, så betalte foreningen resten af tilbehøret incl. den megen vin der medgik både under fremstillingsprocessen og til den senere middag. En flot gestus fra foreningen og en herlig dag for os der deltog.
af
Gorm Nielsen.                       

Se billede i stort

Se billede i stort

Se billede i stort

Se billede i stort

Se billede i stort

Se billede i stort

Se billede i stort

Se billede i stort

Se billede i stort

Foto: Connie Baagøe